ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Терористичен АД / Кой стои зад атентата в Бургас?

Кой стои зад атентата в Бургас?
19.07.12 11:28
Всички се опитват да вменят на гражданите, че ислямистка организация е злодеят, но във форумите не мислят така
 Атентатът в Бургас събуди от летния унес всички любители на Теорията за световна конспирация!
Чучелото на „Хизбулла”, което размахаха медиите като отговорни за кръвопролитието не беше посрещнато с ентусиазъм. Броени часове след последваните разкрития около терористичната атака в нета плъзнаха всевъзможни версии.

Първата (и най-популярна) конспирация забърка… родното ни правителство в аферата с взрива. Според заклети анти-ГЕРБери: „Кой има изгода чрез хаус, стрес и ужас да наложи драконски мерки и диктатура? Кой, освен който има власт и иска да я заздрави? Света се управлява от мафията така, че “крадеца казва: дръжте крадците!”.
Втората версия пак забърка евреите в заговора. Приказките тип „11 септември е дело на Тел Авив” лумнаха като пожар в интернет-пространството. Американците и Израел сътворили пъклен план да пожертват няколко невинни агнеца, за да изпепелят вражеските държави в Близкия Изток.
„Да съсипем българския туризъм!” – този вариант не е невъзможен според доста сериозни анти-терористи. Зимната лудница около предупрежденията, че се очаква атентат сега се повтаря с бясна скорост. Експертът Славчо Велков наля вода в мелницата на тази конспирация със сведения за паниката на бургазлии. Местните оплаквали погребания си туризам, затворено летище, отменени резервации и т.н.

„Ретроградният Меркурий” – палавата планета стана причина астролози да алармират за кръвопролития. Вече сме разказвали за твърденията на тези хора, които бяха убедени, че от 15 юли до 7 август ще има безчет опасности и сътресения. Фактът, че през този период се заговори за взривове на Олипмпиадата и се случи атентатът в Бургас, събира достатъчно подръжници на тази версия!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0862