ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Терористичен АД / ТОВА Е КАМИКАДЗЕТО ОТ БУРГАС!

ТОВА Е КАМИКАДЗЕТО ОТ БУРГАС!
19.07.12 13:50
 

Снимката потвърждава първоначално изнесената информация. Става въпрос за млад мъж с дълга коса, бермуди и раница на гърба. Той необезпокояван се е разхождал в района на инцидента час преди него. След терористичния акт става ясно, че той е с фалшиви документи. Документът, намерен в атентатора, е шофьорска книжка, която е издадена в Мичиган, САЩ. При проверка обаче се оказва, че зад документа не стои истинско лице.

“На мъжа ще бъде направен ДНК - анализ, за да се установи самоличността му. Той сваля раницата от гърба си и я поставя в задната част на рейса”, коментира министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.


Това е атентатора според скромното мнение на poveritelno.dir.bg казва се Мехли Гезли! Мехли Гезли е родом от Стокхолм, Швеция, но израства в гр. Йоребру. Той е дете от смесен брак между финландка и алжирец.
Същият е учил ислямско право в Пакистан преди фаталния 11 септември 2001 г. Няколко месеца след атентата е задържан от полицията в Пакистан. След 3 години е пуснат на свобода под попечителството на Швеция, смятайки че Мехли Гезли вече не е опасен за американците.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1531