ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Терористичен АД / Бургаската болница отцепена, вътре имало терорист

Бургаската болница отцепена, вътре имало терорист
19.07.12 13:55
Целта му била да довърши ранените в атентата
 
"Да, сигналът беше за присъствието на терорист, чиято цел била да довърши настанените тук“, твърди заместник-директорът на МБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийзски пред "Бесове". Току-що през Бургаската морга разтоварват в пласмасови контейнери труповете на загиналите на Летище Бургас с конвой на часната фирма "Перота".
В 9,35 часа от националния кризисен щаб са информирали МБАЛ Бургас, че секунди преди това на тел.112 е подадено предупреждение за присъствие на терорист в здравното заведение, където бяха настанени 8-те ранени от бомбения атентат израелци. Тъй като районът на болницата бе отцепен още вечерта, медиите не са разбрали за извънредните мерки за сигурност.Всяко кътче на болницата е било претърсено и продължават да се претърсва.

„Да, сигналът беше за присъствието на терорист, чиято цел била да довърши настанените тук“, коментира заместник-директорът на МБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийзски. Точно по това време при изключителни мерки за сигурност са изнесени и вече дори са кацнали в Тел Авив. Тъй като се предполага, че може има истина в заплахата, всеки влизащ и излизащ от огромната сграда се проверява.
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

10.4202