ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Терористичен АД / Лъжите за взрива в Бургас започнаха да миришат на нещо страшно 20/07/2012

Лъжите за взрива в Бургас започнаха да миришат на нещо страшно 20/07/2012
29.08.12 13:08

Автор:Елена Емануилова
След като се отърсихме от ужаса на атентата на летище Бургас, разумът отново взе нещата в свои ръце.

И започна да засича алогизмите и навярно – откровените съсзнателни лъжи покрай тази жестока трагедия.

Вижте какво е написал във фейсбук бившият министър на вътрешните работи Богомил Бонев:

“По думите на Цв. (сегашния министър на вътрешните работи) към момента МВР разполага с данни, че атентаторът е стоял в България не по малко от 4 и не повече от 7 дни. Значи не знаем кой е, но знаем колко дни е стоял. Не знаем дори дали това е човекът от видеокамерите или онзи с фалшивата шофьорска книжка от Мичиган. Или и двете. И се коордираме с “партньорските” служби, но не им знаем езика. Боже, пази България!”

И още написано от Богомил Бонев:

“Всеки има право да знае името на шефа на щаба (ако изобщо е имало такъв). Кой е този глупак, който създаде хаоса. Къде е главният секретар на МВР, какво правят там министрите, къде е шефа на антитероризма, на ГДБОП, кой прокурор и как води разследването. Къде сте бе?”

Да препрочетем тези редове. И нека да мислим, да мислим, да мислим!

Спомнете си как едва ли не секунди след трагедията израелският премиер Бенямин Нетаняху разбра и обяви пред цял свят кой е поръчителят на този кървав атентат – Иран.

Нека си спомним, как четири кораба на НАТО се появиха на 19 юли и пуснаха котви във Варна. А корабите не са най-бързите транспортни средства – сякаш само са чакали някой да им вдигне пръст, за да довтасат.

Сега нека си припомним и една удивителна прилика: Как при атентатите срещу кулите близнаци в Ню Йорк за отрицателно време американските власти обявиха извършителя – “Ал Кайда” (струва си да бъде прочетена книгата на журналиста Тиери Анри за лъжите около този атентат – ще ви настръхнат косите). Да си спомним и какво последва след това – преследване на Осама 12 години, не 12 дни, защото трябваше да се оправдае окупирането и източването на азиатските петролни полета без да се плаща за това.

Боже, пази България, възкликва Богомил Бонев. Молитвата ни обаче трябва да бъде: Боже, пази света! Ако си спомним кой изкяри от атентатите в Ню Йорк, ще разберем какво следва. И то – скоро.

Не случайно мнозина вече съзират тъждественост между Сарафово и Сараево през 1914 г., когато едно убийство бе използвано като оправдание за започване Първата световна война.

Някой май ще ни хвърли курбан в Третата. Боже, ти си ми свидетел – моля се всичко това не е истина! Но май е…
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0984