ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

24 Април 11, 10:46 / Автор: http://www.whatdoesitmean.com
Китай към САЩ „Спрете или ще ви погребем”
Руски военни анализатори са докладвали на Кремъл на 21 юни, че председателя на китайската Централна Военна Комисия – генерал Guo Boxiong е предупредил министъра на отбраната на САЩ Робърт Гейтс „незабавно да спрат атаките над Китай или ще бъдат погребани”.

В предния ни доклад на 17 юни ви съобщихме за климатичните войни между САЩ и Китай които се разиграват между двете сили чрез техните радарни системи с мощност милиарди ватове и разположени съответно в тундрата на Аляска и Lop Nor в Китай.

Става въпрос за продължителното бомбардиране на йоносферата над Северна Америка с  4 милиарда ватово радарно оръжие от страна на Китай чрез съоръжението си в Lop Nor, което се използва за ядрени тестове. Всичко това е  в отговор на умишлената според китайците атака над тях причинила земетресението на 12 ти май с магнитуд 8.0 по скалата на Рихтер, което уби 80 хиляди души.

Същевременно САЩ продължават атаките си над Китай от своето HAARP съоръжение в Аляска , чиято сила се оценява на 1 милиард вата. Последствията от взаимните атаки се явяват катастрофални за големи  площи от техните региони, които произвеждат зърно.

В САЩ се наблюдава най-голямото наводнение в последните 15 години в средния запад, докато в Китай над 40 реки са излезли от коритата си а над 1,7 милиона души са напуснали домовете си.

Най-голямата заплаха за света обаче са масивните бомбардировки над йоносферата от китайци и американци които дестабилизират климатичните системи над цялата планета като най-засегната нация се явява Индия която е  наводнена почти цялата.

Предупреждението на Китай е свързано с мнението на китайските военни че САЩ умишлено „насочват” Тайфуна Fengshen към Южно Китайско Море след смъртоносното му преминаване през Филипините.

Руски и китайски учени отдавна твърдят че САЩ са усъвършенствали възможностите си да насочват циклонни бури и дават нагледен пример с  „насочването” на тайфуна Nargis към Мианмар (бивша Бирма) който остави почти 200 хиляди мъртви в тази  богата на петрол държава с военен режим. Съвсем удобно американски и френски бойни кораби бяха „позиционирани” близо до нейните брегове за да доставят „помощ”.

Най-големите притеснения са че Китай увеличават мощта на своите радарни оръжия и могат да предизвикат катастрофално земетресение  на северноамериканския континент. 

Канадският изследовател и бивш шеф на списание Forbes за Азия Бенджамин Фулфорд предупреди за тези атаки на базата на странни разноцветни облаци, които се образуват в йоносферата преди „нагряването” на земната йоносфера от тези радарни оръжия.Руският президент Медведев е наредил на руските стратегически бомбардировачи да започнат да патрулират арктическите региони в които би се наблюдавало първо свидетелство за атака.

В едно много обезпокояващо видео, разпространено от офиса му в Япония, Фулфорд съобщава на  американската общност детайли за това как САЩ са атакували Китай чрез своето HAARP съоръжение в Аляска.Атаката била толкова мощна че британския Times Online News Service съобщава че цялата атмосфера над зоната в която стана земетресението в Китай се  променя мистериозно 30 минути преди да се случи.

Руски учени допълнително спекулират относно факта че удара срещу Китай е бил „в точния момент” за да съвпадне с опасният експеримент който се провежда в Европейската Организация за Ядрени Изследвания (ЦЕРН). 

Руски военни анализатори отбелязват че  китайските военни са наредили на подводната си флота да се „разпръсне” в Тихия Океан, но „атаката” срещу САЩ по-скоро ще приеме формата на икономическа война вместо действителен сблъсък на сили.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0871