ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

22 Юли 11, 12:44 / Автор: http://starviewer.wordpress.com/
НАСА потвърждава - съществува време-пространствен портал около Земята!
Последните научни открития показват, че гравитацията взаимодейства с време-пространството по начина, по който Алберт Айнщайн описва преди десетилетия. Този въпрос предизвика специален интерес, защото би обяснил изцяло теорията на „Superwave“ формулирана от астрофизици от калибъра на доктор Пол Лавиолет в линията на „CDR – Cuantic Diferencial Radio Frequency“.
Взаимодействието на гравитацията с началните пространствени вълни и тези на това, което ние познаваме като време чертае сценарии, в които на суб-квантово ниво може да се манипулира самото време-пространство.
http://www.parallelreality-bg.com/images/stories/Ezoterika/image_full.jpgСпоред модела представен този път от Франсис Еверет (главен изследовател на мисията Gravity Probe B на университета в Станфорд) време-пространственият вортекс около Земята е манипулиран точно както Алберт Айнщайн предсказа преди десетилетия.
НАСА публикува на официалния си сайт схема, в която обобщава най-важните елементи от изследването на време-пространството по мисията Gravity Probe B. Можете да прочетете на английски език директно от сайта тук. Тези нови модели са на път да обърнат на 180º всички познати до сега физични модели. Интересното тук е как НАСА започна малко по малко да потвърждава теории, които до скоро отказваше да приеме или обявяваше за смешни. Стоейки пред това откритие трябва да си спомним всички учени, които бяха осмивани и цензурирани публично и всички онези чиито кариери, работни места и даже живот бяха заплашени заради теориите, които агенцията смяташе за „неприемливи“. Рано или късно фактите излизат на светло и в този случай в памет на Алберт Айнщайн, чиито теории сочиха тези факти още преди десетилетия.
Откритието е от изключително значение не само за научната общност. С негова помощ както казва Клифърд Уил от вашингтонският университет, бихме могли да разберем теориите на мостът на Айнщайн-Розен и други такива касаещи време-пространството. Всеки път става все по-ясно: Шумановия резонанс е ключът към разбирането на гравитацията, а не обратното.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1269