ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

08 Март 12, 21:40 / Автор: http://eltimir.ucoz.ru/news/zashho_bojko_se_pravi_na_bolen/2012-03-06-2828
ЗАЩО БОЙКО СЕ ПРАВИ НА БОЛЕН?
ЗАЩО БОЙКО ГЕНОЦИДА се направи на болен и не дойде във Варна да открие летището? Защото в България става страшно varna-sport.com
Бойко Геноцида не дойде във Варна за да открие ремонта на летището във Варна. Направи се на болен, като прати заместниците си. В следващите месеци Геноцида все по-малко ще се показва по телевизиите, защото в България става страшно. Пари няма, ГЕРБ ги изхарчи. Държавният резерв е на нула до края на 2012 г. Това прави държавата рискова, което означава по-голяма безработица, нулеви инвестиции, по-високи лихви по кредитите, глад и смърт.
Последните 3 години при управлението на Геноцида са изгубени 400 000 работни места. В Търговския регистър има регистрирани 650 000 фирми. От тях 350 000 са на светло, от тях пък 48% са с нула наети през 2011. В останалите 52% фирми на светло 89% са с 9 заети. Това е реалността в България днес. Останалото е телевизионна проституция, плюс вестници проститутки, радиостанции проститутки. Единствената реална картинка засега е в Интернет и най-вече във Фейсбук, където всеки съвсем първосигнално може да каже какво му е на душата.
"С 43 години трудов стаж съм и вземам пенсия от 180 лв. Военните и полицаите с 20 г трудов стаж вземат по 700 лв пенсия и продължават да заемат работни места като охранители", плаче в нета пенсионер.
Държавните служители, полицаите и военните закопаха тази държава за която умряха Ботев и Левски. Винаги когато България е била в дослук с Европа е стигала до национална катастрофа. В момента родината е в четвърта национална катастрофа като тази през 1996 г, когато държавата остана без нито един лев.
Измама е, че в България данъците са ниски. Само 10% плосък данък е нисък, но той е добре дошъл за малък процент богаташи. Всички останали данъци са убийствени - ДДС 20 %, акцизи, Данък общ доход до 30-40% от доходите ти, местни данъци и такси. Като теглиш чертата от изкарани 100 лв - 40 лв са твои, 60 лв са на държавата. В Германия ставката акциз на горивата е същата като в България, но като дял от заплатата е много по-малко - там при 5000 лв заплата 1 лв на литър акциз го сравнете със съшия 1 лв при заплата 300 лв в България.


/www.varna-sport.com/
България вече е мъртва. Разхождат се само гарвани, които грачат и лапат остатъците от трупа на родината.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4882