ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

28 Април 12, 15:50
Бойко Борисов е поръчвал убийства, той е мафиот, твърди сръбския вестник „Курир“
„Чисти мафиотски бос е застанал на кормилото на властта в България“. Това съобщава от страниците си сръбският вестник „Куриер”. Журналистите от западната ни съседка предупреждават Европейския съюз за заплахите, които носи премиерския пост на Бат Бойко. Сръбските журналисти обвиняват министър-председателя ни в една кола престъпления, че даже и в множество убийства.

Лично по повелята на Б. Борисов в България се извършиха много тъмни престъпления. Целта е била по този начин да си пробие път към властта, смятат разследващите журналисти. Журналистите в Сърбия цитират свои източници от югославската полиция, която навремето разследвала близките контакти на Борисов с едни от най-зловещите и кървави сръбски мафиоти.

„Необходимо е страната ни да алармира Евросъюза и да му предостави всички доказателствени документи за греховете на Бойко Борисов., пишат сръбските журналисти. А ЕС от своя страна трябва пък да преосмисли отношението си към България, защото тази държава в момента се управлява от мафиотски бос” – пишат още публицистите.
Материалът-разследване не е против България, а срещу Б.Борисов. Все по-често по медиите на западната ни съседка се публикуват статии, уличаващи българския премиер в жестоки престъпления.
„Това е пълен абсурд и измислица! Вижте, че в статията няма нищо конкретно. „Куриер” за пореден път атакува нашия премиер, но имиджа на този вестник в Сърбия не е особено добър”, отговориха служители от българската правителствена „Информационна служба“. Ще има ли протестна нота към Сърбия от страна на нашето правителство- въпрос на време е да разберем!


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8716