ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

12 Май 12, 12:26
Помагаме на Афганистан с половин милион долара годишно
Участието на България в Международния фонд за финансиране на афганистанските сили за сигурност след 2014 година ще бъде в размер на 500 000 долара на година.
Това съобщи министърът на външните работи Николай Младенов, след като с министъра на отбраната Аню Ангелов бяха изслушани от депутатите от Парламентарната комисия по външна политика и отбрана за предстоящата среща на върха на НАТО в Чикаго. Първата вноска във фонда страната ни ще направи през 2015 г., предаде КРОСС.
За финансиране на афганистанските сили за сигурност след 2014 г. ще трябват по 4,1 млрд. долара годишно до 2024 г. включително. Ангажиментите на отделните страни ще бъдат представени на срещата в Чикаго.
По думите на министъра на отбраната Аню Ангелов сумата, която страната ни ще дава за Афганистан, няма да се формира като част от брутния вътрешен продукт. Той отново подчерта, че по-голямо финансово участие трябва да имат онези страни, които не участват с войски в размирната държава.
Пред депутатите от комисията министърът е обяснил, че стратегическият план за действие след 2014 г. в Афганистан, който ще бъде разгледан на предстоящата среща на върха на НАТО в Чикаго, не налага промяна в стратегията за трансформиране на нашето участие в Афганистан.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3636