ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

15 Май 12, 18:54
Министър Добрев и Маджо на масонски банкет
Масоните отбелязват 20 години от възстановяването на движението у нас
Масоните в България по свой начин ще отпразнуват годишнина от началото на движението у нас. Ще има тържество, но както се досещате, то не е публично мероприятие” – твърди пред „България днес” един от най-известните масони у нас Румен Ралчев.

И министър Добрев е в тайното общество.
Специално за кръглата годишнина у нас пристигат и високопоставени масони от чужбина. Тайната сбирка в София ще събере на една маса родни министри, магистрати и клиенти на Темида. За 20-те години, откакто се възроди масонството у нас, в братството членуват 10-12 хиляди свободни зидари. Към днешна дата има създадени ложи в над 50 града в страната.

Според „България днес” правосъдният министър в кабинета на НДСВ Антон Станков, евродепутатът Слави Бинев, кметове и известни бизнесмени са част от представителите на тайното общество, които ще празнуват в София. Както вече е известно, министърът на икономиката Делян Добрев също е част от тайното общество. Той е чирак в ложата „Слънцето на Тракия”. Неговите братя нито потвърждават, нито опровергават присъствието му на сбирката. За масон се спряга и един от босовете на някогашната групировка СИК – Младен Михалев-Маждо. Никой от масоните обаче не издава информация дали Маджо ще присъства на сбирката.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1781