ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Анализи

31 Май 12, 02:04
ЛЪЖИТЕ НА ПРЕХОДА И КЪДЕ СА ПАРИТЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО
Защо се получава така, че повече от 20 години сме в кризи? Просто е! Първо - България съвсем не е била икономически слаба по времето когато се правеше „прехода“! Само външнотърговските дружества са харчели към 30 милиарда долара! Индустриалния парк е бил на стойност към 350милиарда лева! По курса към долара по онова време - към 300 милиарда долара! В Банките е имало към 200 милиарда долара от които близо 50 милиарда са раздадени от Луканов на „наши хора“ и изнесени зад граница към офшорки!!! С тях приближени до комунистическия висш ешелон хора станаха олигарси! Останалите 150милиарда лева и част от златния резерв се стопяват по време на криминалното управление на правителствата наБеров и Виденов!
*Мисля, че най - честният държавник и жестоко изигран беше Жан Виденов, зад когото се скриха останалите. Той единствен даде отпор на световната банка.*
На практика БНБ е спонсорирала с тези пари частните банки на МолловПърва частна банка”, а други такива банки точили пари са „Земеделска и промишлена банка“, банка „Орион“, банка „Славяни“, „Минерал банк“, „Балканбанк“, Агробизнесбанк“ ,„ТСБанк“, „Пощенска банка“.

Стопанска банка“ - раздавала лоши кредити на престъпния свят!!! Потърпевши от фалитите на тези банки са безброй държавни и частни компании, чиито пари изгарят! Изгарят и част от парите насочени за плащане на данъци и така след години частни лица и компании се оказват длъжници на данъчното поради това, че внесените за превод пари към данъчните служби навремето, са източени и откраднати!
Каква е била схемата на тези огромни по размера си кражби?!Просто е - БНБ финансира частните банки с стотици милиарди левове. Частните банки пък от своя страна „раздават“ необезпечени кредити,на приближени до управлението си хора. Кредитите са в размер на стотици милиони лева!!! Кредитнитемилионери пък от своя страна обръщат левовете в долари и ги изнасят зад граница! За сравнение само банките на Моллов(финансирала с крадени пари и КНСБ „Подкрепа„) са дължали 108,231 милиарда лева!
Само на ДСК -„Банка Моллов“ е дължала около 1 милиард лева!!! Годините -1991 до 1997 задълженията на банките сравнени към БВП възлизат на 41,6%! Над 150 милиарда лева са раздадени като несъбираеми кредити след 1991 година! РУМЕН ГЕЧЕВ, ТОДОР ВЪЛЧЕВ, ИВАН АНГЕЛОВ са покровителите на финансовия срив в този период! Въпреки това сред населението все още имаше пари! Малко по-късно започнаха финансови пирамиди да никнат като гъби! Целта беше да се заграби това което е останало!
След като свърши и това крадене се започна да се посяга на земята и собствеността на хората! Много възрастни хора започнаха да продават наследството си - в вид на земеделски земи, недвижима собственост! Купувачите купуваха на безценица и често пъти криминални структури посягаха на имотите на хората чрез фалшиви нотариални актове!!!
И последната държавна кражба е – че държавата прехвърля негативите от некадърността си да управлява върху вече окрадените бедни и безработни българи!
*Да ви звучи познато еи то в този момент? И питам аз? ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА КРИЗИ САМО БЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ТЕЖЕСТТА НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЗАТРУДНЕНИЯ? Не е ли редно богатите да плащат по-голямата част от задълженията? ЗАЩО ВЛАСТА НЕ ПОСЯГА НА ТЕХНИТЕ ПАРИ?*

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

1.7498