ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

03 Юни 12, 21:28 / Автор: ГЛАСОВЕ
Уорлик: Добре се разбираме с Бойко Борисов, виждаме се няколко пъти в седмицата
Посланикът на САЩ Джеймс Уорлик заяви пред „Радио К2”, че няма да коментира грамите на своите предшественици за министър-председателя Бойко Борисов.
„Нито една от грамите, които съм изпратил до Вашингтон няма да ви изненада. Това, което докладвам е същото, което казвам публично. Ние имаме много силни отношения с това правителство и този премиер. Няма да коментирам писаното от моите предшественици за Бойко Борисов, аз не съм бил тук тогава и не мога да отговарям за заключенията, до които те са достигнали, но това, което мога да подчертая, е, че двустранните отношения между България и САЩ никога не са били по-здрави.”

На въпрос „ няма ли приемственост между работата на посланиците – един казва, че Бойко Борисов е престъпник, Вие сигурно във Вашите грами хвалите ли го, какво пишете за него?”
Уорлик отговори дипломатично, че САЩ имат много добри работни взаимоотношения с правителството.

"Сътрудничим си добре в редица области: отбрана, сигурност, върховенство на закона, правоохраняване. Предоставяме подкрепа на правителството по редица въпроси, когато бъдем помолени за това, и ние ще продължим да правим това по всички начини, по които ни е възможно. Добре се разбираме с Бойко Борисов. Понякога може да се видим няколко пъти в седмицата, а понякога минава повече време”

Беновска напомни,че е информирала Уорлик и държавния секретар Хилари Клинтън, че Фондация „Америка за България“ финансира изключително проекти на медии, които са собственост на бивши сътрудници на Държавна сигурност, обявени официално и написани и в американските грами. Уорлик заяви,че Фондация „Америка за България“ не е част от американското правителство,че е независима организация. Той подчерта,че вярва, че

Фондация „Америка за България“ представлява най-значимите ценности на САЩ и отстоява принципите на демокрацията, на доброто образование, на защита на уязвимите групи, на опазване на културното наследство. Той добави,че не е в позиция да преценява всеки проект, който те подкрепят, но че „България наистина има късмет, че има такава състоятелна фондация, която може да предостави толкова много средства в тези наистина важни области

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1316