ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

08 Юни 12, 17:03
Бивш премиер на България е предупреден от ФБР да не закача илюминатите
По време на среща в кабинета си с тогавашния шеф на ФБР държавникът поискал благословия за заличаването на организациите. Вместо това получил предупреждение.
България е можела да се прости с членството си в НАТО и ЕС. Защото неин премиер поискал да забрани масоните у нас. Това шокиращо разкритие прави един от най-високопоставените Свободни зидари - Димитър Недков, в романа си "ЗЗ - Заплахата Дан Браун". За първи път един масон проговаря. И вади на бял свят тайни операции на Братството. Хитовата книга се чете на един дъх. Тя ще е на пазара заедно със "Стандарт" на 1 декември.
Увлекателният роман разказва как български министър-председател е имал таен план за забрана на масони, ротарианци, розенкройцери, ротъри и лайънс клубове. По време на среща в кабинета си с тогавашния шеф на ФБР държавникът поискал благословия за заличаването на организациите. Вместо това получил предупреждение. Ако България иска да остане приятел на Америка, премиерът трябвало да се откаже от плана си.
Дан Браун не знае пълната истина за изгубения символ. Но може да я открие в България, казва Недков. Той е автор на четири документални книги за Свободните зидари. Сега обаче най-големият специалист по масонството у нас се хвърля в художествената литература. И за първи път пише роман. В него обаче повдига завесата на тайните и разкрива масонски ритуали, посветителски клетви и реални случки от действията на братята в България.
Сюжетът тръгва от заседание на Върховния съвет на масоните в Америка за Дан Браун и скандалната му книга "Изгубеният символ". Имало специална точка за вземането на решение да се разреши или не на Браун да публикува книгата си. Димитър Недков ще разбуни духовете с романа си, категорични са критиците. Според тях няма човек в България, който да знае повече за ролята на масоните у нас. Той е участник във възстановяването на ложите в България след 1989 г. Съучредител на Върховния съвет на тридесет и трета и последна степен на Стария и Приет Шотландски ритуал. Член на Международната академия на Илюминатите в Рим.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0016