ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Анализи

22 Юли 12, 12:34
Тома Томов за 2012-а: Задава се нещо страшно!
Случи се това, че светът около нас е полуразрушен и си отива. Идва някакъв нов, изправени сме пред нещо, което не знаем нито какво е, нито какво ще бъде, коментира журналистът Тома Томов.
Засега той е един свят на революции, на протести, на несъгласие, на плашещи и страшни неща. Страшното е, че след това идват други хора, които регулират протуберансите на човешкото недоволство. Най-лошото е, че за първи път видяхме, че суперсилата Америка не е чак толкова силна.
Видяхме, че води близо 20-ина години една безсмислена война в Ирак, води същата война и в Афганистан, а ние сме неин съюзник и ще плащаме заедно сметката. В Близкия Изток има серия от революции против диктаторите, които бяха наши съюзници довчера. Там се очертава крупно геополитическо събитие, ако така можем да наречем една война.
За мен войната в Близкия Изток е неизбежна между Иран и вероятно САЩ и Израел, но това може да стане много по-голяма експлозия, ако се включат страни като Ливан, Палестина с окупираните територии от Израел, Египет. Въобще може да стане много страшно.
В Европа виждаме неуспешни опити за решаване на дълговия проблем. Стотици милиарди са необходими за запушване на пробойните в Италия, Ирландия, Испания. Целият Юг се тресе. Едно време в 1848 г. е имало революции в цяла Европа и трябвало да дойдат ескадроните на руския цар, за да бъдат потушени част от революциите. Сега предстои да видим дали така наречената обединена Европа е в състояние да реши проблемите си, да създаде нещо ново, което все още ни изглежда доста стряскащо, защото не знаем какво ще бъде. Колкото до България, аз казах вече, че тя е една страна без лидери и без достойнство и го повтарям. Трябва да имаш окуляр за времето и да оценяваш всичко през него.
Сега сме в началото на нов век. За съжаление това, което се случва в нашите медии, не е добро. Има един 24-часов цикъл и работещите в медиите оценяват случилото се през това време. И какво оценяват те. Показват ни как един високо управляващ ни човек рита топка и то като колосална новина. Сами преценете това има ли някакво място в историята. Не, но какво от това! Така вървят нещата у нас, за съжаление. През това време някои страни правят инвестиции, обмислят и преоценяват бъдещето си. Изобщо, не съм оптимист за новата 2012 година. БНР

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

12.0029