ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Анализи

15 Ноември 12, 13:10 / Автор: Джералд Селенте
Идва Трета световна война
Селенте прави прогнози за движението на световния финансов пазар и историческите процеси, свързани с него

Наричат Джералд Селенте "политически атеист". През 1980г. той създава Институт за Социално-Икономически Проучвания в Америка. Следейки глобалната икономика, прави точни предвиждания за движението на световния финансов пазар и историческите процеси, свързани с него.
Говори се, че е предвидил срива на стоковата борса през 1987 г., колапса на Съветския Съюз през 1991 г. и азиатската финансова криза през 1997 г. Последните години постоянно критикува действията на американското правителство и предвижда невиждани за сегашното общество събития.

Според Джералд Селенте в близките 4 години може да започне Трета световна война и причината за нея ще е това, което се случва с икономиката в момента. „Око планеты" цитира част от негово интервю, публикувано в mixednews.ru
"Много се страхувам от световна война. Отдавна говоря за това. Знаем, че историята се повтаря. Крахът през 1921 година, Великата депресия, валутните войни, търговските войни, световната война. Паника! Сега има ли депресия? В нашата страна всичко зависи от това с какви цифри оперирате. Както казваше покойният ми баща, „спри да слушаш какво говорят около теб, мисли със собствената си глава".
Съществува сайт Shadowstats. Можете да видите публикуваните там цифри. Те показват нивото на безработица в САЩ, която варира от 16 до 22 процента. И това става не само в Америка. Депресията е обхванала Испания, Гърция, Португалия, Ирландия и много страни от Източна Европа. Великата депресия се придружава от валутни войни. Има ли сега валутни войни? Създават се рискови предприятия, заради които се обезценява валутата, а целта им е една - да изнасят повече стоки. И ето, ние чуваме от Бразилия твърдението на финансовия министър Мантеги, че има валутни войни. Китай обезценява валутата си, САЩ, Европа - всичко зависи от това, каква валута се използва, за да можеш повече да изнасяш. Търговските войни. Погледнете реалити шоуто между Барак и Ромни - те самите разгарят търговска война. И накрая - световната война. Тя вече наближава. Вижте какво става в света. Война в Йемен, Бахрейн, в Кувейт вече е започнала, десетки хиляди хора се оказаха без покрив, война в Либия, война в Сирия. Но да се върнем в Европа. Милиони излизат на улицата. Те са загубили всичко - нямат работа, мнозина нямат какво да ядат, няма къде да отидат. Така, че ние се намираме на прага на страшна световна война", заявява Селенте в отговор на въпроса какво очаква в следващите 4 години.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1085