ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Анализи

07 Декември 12, 18:07 / Автор: Джулиан Асандж
Грамите за тъмното минало на Борисов са автентични
Подробности по темата може да намерите в раздела СВРЪХ СЕКРЕТНО
Oснователят на Wikileaks Джулиан Асандж потвърди, че изтеклите в сайта поверителни грами, засягащи тъмното минало на българския премиер Бойко Борисов, са автентични.
Потвърждението на Асандж дойде чрез видеоконферетна връзка по време на семинара “Корупцията в страните членки на Европейския съюз”, организиран в Европейския парламент в Брюксел от евродепутати – членове на “Специалната комисия за корупцията, организираната престъпност и прането на пари” (CRIM).
Асандж, който в момента се крие в еквадорското посолство в Лондон, заяви, че грамите на Wikileaks могат да се използват като доказателства в съда, но хората още не знаят как точно трябва да направят това.
На семинара Атанас Чобанов от „Биволъ“ представи доклад под мотото “Борисов и доктрината за нашия кучи син” (алюзия с определението на Франклин Рузвелт за диктатора от Никарагуа Анастасио Сомоса Гарсия).
България се управлява от мафиоти, заяви Чобанов. Той цитира “Форин Афеърс” – изданието беше нарекло България мафиотска държава, в която корупцията и държавната власт са взаимно свързани.
За престъпното минало на премиера има свидетели. Говорим за фабрика за незаконни цигари. Има редица предупреждения от международни медии – “Конгрешънал Куотърли” през 2007 г., например, с автор Джеф Щайн. Ние предоставихме информацията на българската прокуратура и на комисията CRIM, но изслушването се провали по политически причини, заяви Чобанов.
По време на семинара директорът на Службата за борба със злоупотребите в ЕС (ОЛАФ) Джовани Кеслер напомни за скандалния случай “Николов – Стойков”.
В България има измама, свързана с европейски средства – български предприемач е получил европейски пари чрез представянето на фалшиви фактури, които са били завишени. Но тези фактури са били издадени от германско дружество. Проведени са две разследвания – едното в България, другото в Германия, но резултатите са различни, заяви Кеслер.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9194