ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Анализи

08 Декември 12, 19:19
21.12.2012 – МАСОВА ПСИХОЗА И ЗАБЛУДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Тайни общества трупат богатства като създават МАСОВА ПСИХОЗА И ЗАБЛУДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО за измислен от тях КРАЙ НА СВЕТА на 21.12.2012
21.12.2012 – МАСОВА ПСИХОЗА И ЗАБЛУДА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО! Има определени среди в западния свят, които внушават на цялото човечество, че на определена дата предстои глобален Апокалипсис. Те завъртат медийната машина и резултатът вече е видим за всички.

Хора в САЩ се готвят с какви ли не методи за оцеляване за поне 10 вида Апокалипсис и това се дава всяка вечер по “Нешънъл Джиографик”, във Франция са почистили всички бомбоубежища, че да се ползват около 21.12.2012 от хората, а в Русия са по практични и силово поставени, всеки проповядващ края на света, бива надлежно заточен в Сибир, за няколко годишно или доживотно разсъждение.

А каква е ползата от всичко това за конспиративните среди, пуснали пипала в почти всяка властова структура по света? Ползата е масовия, параноичен, истеричен и животинско брутален страх, който прави от човешкото същество животно, което може да бъде подкарано в стадо в точно определена, полезна от финансова гледна точка, посока.

Вече са налични цели апокалиптично насочени производства и фирми, застрахователни дейности, банкови процедури, борсови операции и силово изкупуване на злато и диаманти. С други думи, развива се нова индустрия – апокалиптичната!

В някои световни телевизии и медийни канали умишлено се пускат фалшиви сигнали, които стресират максимално хората по света с наближаването на споменатата дата и това с една главна цел – новата индустрия да получи своята мащабна, но фалшива кулминация.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1478