ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

10 Декември 12, 12:12
Банкер със 100 бона заплата: Кризата е само в главите на неудачниците
2012 година не беше трудна и тежка. Тя е трудна само в главите на тези, които не могат да се справят с живота. Това обяви в студиото на Нова ТВ изявяващият се като топ банкер Левон Хампарцумян.
Изказването му в неделя сутринта прозвуча доста арогантно. Разтягайки арменски локумини, той показа нагледно българската поговорка, че ситият на гладния не вярва. По неофициална информация се твърди, че Хампарцумян има средно месечен доход от 100 хил. лева и от този финансов Еверест наистина е трудно да повярваш, че със 150 и или с 300 лева се живее трудно.

Някой се чувства нещастен в неделя и пак правителството му е виновно. Трябва да се живее не нещастно в родината, а да работим, удари с думите си приятелско рамо на Бойко Борисов и министрите му банкерът.

Той обаче не обели и дума за икономическата среда, която трябва да създава всяко управление, за да се стимулират бизнесите и инициативите на хората. Малко по-късно Хампарцумян се самоопроверга, обяснявайки, че една от причините за ниските доходи е огромната и неефективна администрация, която не е реформирана. Според него доходите ни били ниски и заради факта през последните 30 години на два пъти държавата ни влизала в страшни кризи.

Банкерът обясни, че всички правителства се притесняват да правят реформи заради незабавния отрицателен политически ефект. Такава била и ситуацията с правителството на Иван Костов, в което той участваше като зам.-министър. Но реформите, които направихме тогава, дадоха възможност на няколко правителства да работят в нормални условия, коментира Хампарцумян.

Той нарече снизходително Симеон Дянков “момчето” и обясни, че той все още не е умел политик, но си е чел другите книжки. Обвини го, че е похарчил значителна част от държавния резерв и че е направил доста непрозрачен и неразбираем бюджет, за да могат да се крият разходи.

Банкерът разсея съмненията, че някъде съществува таен център, който движи държавата и определя доходите ни.

Пасивността, липсата на стремеж и търсене на промяна са причина за неуспехите ни. Предприемачеството и поемането на риск ще ни измъкнат от тежката ситуация, предупреди Левон Хампарцумян.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

15.9945