ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

10 Януари 13, 20:07
Нов вид нелечима ВЕНЕРИЧЕСКА болест се появи
‎''Още миналата година Центъра за контрол и превенция на заболяванията и Световната здравна организация предупредиха за възможността от появата на нелечима гонорея.'' От къде СЗО ще знае,че ще се появи такава болест,освен ако те не я разпространяват!?!
Преди 6 месеца Световната здравна организация публикува доклад, в който се посочва, че предаваната по полов път болест – гонорея или трипер, става все по-устойчива към лекарствата и има вероятност да стане нелечима.
Нова форма на гонорея се разпространява в Северна Америка – напълно резистентна към антибиотици.
При проведено проучване и публикувано вчера в списанието на Американската медицинска асоциация се твърди, че деветима пациенти са установени с нова венерическа болест, която е нелечима с познатите досега антибиотици.
Още миналата година Центъра за контрол и превенция на заболяванията и Световната здравна организация предупредиха за възможността от появата на нелечима гонорея.
Проведеното наскоро изследване потвърди прогнозите на двете здравни организации.
Това, от което се боеше съвременната медицина от дълго време вече се случи. Прогнозите се изпълниха и се превърнаха в реалност.
Според експерти на СЗО, болестта гонорея може да доведе не само до възпаление, безплодие и усложнения по време на бременността, но дори и до смърт на бременна майка.
Миналата година учените установиха, че през 2008 г. в Япония се е появил нов необичайно силен щам на трипера, устойчив на всички известни антибиотици. Тогава те предупредиха, че от едно лесно излечимо заболяване, новата гонорея заплашва да се превърне в заплаха от глобален мащаб.
Добавените линкове към статията се отнасят за важни проблеми от световен мащаб като вируси, ваксини и ГМО. Прикрепените клипове към тях също разкриват някои от причините за възникването им.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1396