ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

29 Януари 13, 18:02
И дипломата на Делян Добрев фалшива?
В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерския съвет, пише, че се е дипломирал като икономист в Wesleyan University.
Разследващият журналист Григор Лилов съобщава на страницата си във Facebook, че новоназначеният министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев не присъства в регистрите на завършилите Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът.
В официалната биография на Делян Добрев, публикувана на страницата на Министерския съвет, пише, че се е дипломирал като икономист в Wesleyan University. Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.

”Единственият българин с списъка обаче е Donchev, Dilyan, завършил през 2002 година, който през 2009 година получава магистърска степен в Харвард. Впоследствие той започва работа в Световната финансова корпорация, показва проучването на Лилов.

В нито един от 19-те ВУЗ-а в САЩ с такива имена (всички са създадени от методистки и др. църкви) няма нито един българин с данните на Дилян Добрев.

Според Григор Лилов специализацията в авторитетния Лондонски университет по икономика и политика също е спорна, понеже по същото време Добрев е в Хасково като общински служител и технически подпомага немската правителствена програма GTC и това е отбелязано в техните документи.

До този момент няма официална реакция от страна на Добрев.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.54