ПОВЕРИТЕЛНО - отвори очи...

 

НАЧАЛО
Актуално
5.8 по Рихтер безумие
Терористичен АД
За България
Велики Българи
11 Септември 2001
USA Измама
Капитализъм
Тайната на водата
Здравеопазване ли?!
Нов световен ред
Тайни общества
Zeitgeist movie
Chemtrails/HAARP
Цивилизации...
Извънземни
Dulce Book
Никола Тесла
Адолф Хитлер
проф. Мулдашев!
Ционските Мъдреци
Секретни бази...
СВРЪХ СЕКРЕТНО
( Ф И Л М И )


ДА ИЗЧИСТИМ БТВ КАКВО НИ ГОТВЯТ? Ромско интегриране Пишете ми

Актуално / Новини

08 Февруари 13, 11:33
БИВШ ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО: АЛ-КАЙДА, А НЕ ХИЗБУЛА СТОЯТ ЗАД АТЕНТАТА
От 80-те години на миналия век Хизбула е спряла да действа извън Близкия изток
Бързо лансираната теза, че атентатът в Сарафово е дело на ливанската шиитска организация „Хизбулла”, подкрепена от Иран, е заредено с висока доза политика. Това заяви ген. Кирчо Киров, бивш шеф на Националната разузнавателна служба, съобщава “Стандарт”.

“Считам, че в своята работа колегите, които работят конкретно трябва да разграничат политиката от реалните факти и доказателства, които се търсят в подобни случаи. Защото това крие една опасност България да навлезе в отношения с „Хизбулла” и с отделни държави както е Ливан, а защо не и Сирия, при тази сложна обстановка, която се очертава там”, казва още генералът. Според него това пък няма да е в полза на интересите на страната ни в региона, като цяло.

Ако не внимаваме, страната може да бъде въвлечена във външно-политически действия или защо не и във военни действия, или други терористични актове в следствие на недобра оценка на ситуацията, или на недобре пласирани външно-политически ходове, казва още ген. Киров. Според него атентатът в Бургас е дело на организирана група и по своя почерк на лица, гравитиращи на „Ал Кайда”.

Това според мен е така, защото на първо място обстоятелството, че „Хизбулла” в последните години (от 1980те – бел.ред.) не работи на терен извън региона на Близкия Изток, а и почеркът е близък до свързаните с „Ал Кайда”, казва още Киров.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1491